Nieuws

Aanpassing aluminium dieseltanks

Aanpassing aluminium dieseltanks


In opdracht van BAS Tilburg hebben we onlangs 4 standaard dieseltanks aangepast zodat er meer diesel kan worden meegenomen. Standaard af fabriek was de keuze voor een tank van 225 liter maximaal. Met behulp van twee donortanks zijn de originele met ca. 80 liter inhoud vergroot. Er is een stuk van 19 cm aangelast zodat de tank nog precies tussen de Ad Bleu tank en de ophanging van de assen past. De wagens worden ingezet om drank uit te venten. Zo kunnen de ritten worden verreden zonder diesel bij te tanken. "KEI" belangrijk met de carnaval in het vizier om iedereen in Brabant op tijd van zijn natje en droogje te voorzien.

lees meer
Container Gemeente Vught vermaakt naar plateau container

Container Gemeente Vught vermaakt naar plateau container


Onlangs hebben we voor de gemeente Vught een bestaande container vermaakt naar een plateau container. De wanden verwijderd en de vloer verbreed. Kopschot gerepareerd en vloer voorzien van rongpotten met steigerhouten borden. Compleet naar wens van de chauffeur uitgevoerd. Wij wensen Gemeente Vught veel gemak met hun plateau.

lees meer
Nieuwe schuiven voor Gemeente Waalwijk

Nieuwe schuiven voor Gemeente Waalwijk


Twee nieuwe schuiven voor de gemeente Waalwijk. Handmatig in hoek te verstellen. Voor het schuiven van modder en sneeuw. Met 3 punt aankoppeling en geschikt om aan de lepels van de heftruck te hangen.

lees meer
CTE B-Lift 230 PRO telescoop hoogwerker op 3.500 kg VW chassis

CTE B-Lift 230 PRO telescoop hoogwerker op 3.500 kg VW chassis


Nieuwe B-lift 230 pro op VW 3.500 kg chassis. Voorzien van H-frame steunpoten. Automatisch variabel bereik door keuze van max. gewicht in de korf en de positie van de steunpoten. De hoogwerker kan uiterst precies bediend worden door de proportioneel aangestuurde functies, middels twee kruishendels in de korf of de lineaire bediening aan de basis van de hoogwerker. Zwenkbereik van de hoogwerker is 540 graden en elke hoogwerker is voorzien van een veiligheidssysteem zodat de cabine en het platform van de hoogwerker niet geraakt kunnen worden tijdens het bedienen van de hoogwerker. Afhankelijk van het afstempelen van de steunpoten worden de werkgebieden vrijgegeven. De korf is 1.400mm X 700mm X 1.100mm en heeft een max. werkhoogte van 22,5 meter. Tevens kan deze 60 graden draaien. 220V of water aansluiting kunnen worden voorzien in de korf met de slangen en kabels in de mast van de hoogwerker. Verder zijn er nog vele klant specifieke opties mogelijk, zoals kettingzaaghouder, kisten, bankschroef enz. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Voor een demo of vrijblijvende offerte. Wij staan graag tot uw beschikking.

lees meer
V-tas verzorgt op locatie bij Kluytmans een TCVT hijsopleiding

V-tas verzorgt op locatie bij Kluytmans een TCVT hijsopleiding


Onlangs heeft V-tas de try-out TCVT hijsopleiding op locatie, bij Kluytmans Service BV gehouden. 4 werknemers van Kluytmans Service BV, Stephan Hamers van Hamers Leidingtechniek en 3 werknemers van PMC Deurne hebben deelgenomen aan de cursus TCVT Autolaadkraan met hijsfunctie. De cursus was opgesplitst in 3 bijeenkomsten. Elk op vrijdag en zaterdag, met in de laatste 2 dagen, de examenafname en de rijproef voor code 95. Met twee voertuigen, te weten het eigen voertuig van V-tas opleidingen en die van Hamers Leidingtechniek i.c.m. twee instructeurs is de cursus op locatie verzorgd. V-tas beschikt over een goed ingerichte zeecontainer met de benodigde hijsmaterialen, draglineschotten, stalen buis van 5 meter, betonplaten en vloeistofcontainers die ze voor gebruik op de cursusdagen bij zich hadden op het eigen voertuig. V-TAS Opleidingscentrum is een gerenommeerd opleider, gespecialiseerd in opleidingen voor kraanmachinist en trainingen in hijsen voor uw hijsbewijs, heffen, logistiek, industrie, intern transport, petrochemie en offshore. Hierbij willen wij V-tas bedanken voor de professionele aanpak van de cursus en zien we ze graag in de toekomst terug voor het geven van de opleiding bij ons op locatie. Voor meer info over eventuele andere cursussen van V-tas zie: www.v-tas.nl

lees meer
Pagina’s: 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13