Nieuws

Nieuwe Rapid voor WML Waalwijk

Nieuwe Rapid voor WML Waalwijk


WML-Facilitair neemt nieuwe Rapid Euro 4 in gebruik. WML is al sinds jaren bekent met de tweewielige tractoren van Rapid. Deze nieuwe machine vervangt een oude en gaat ingezet worden, voor het maaien van taluds en ruw terrein, middels een maaibalk en klepelmaaier. De machine is voorzien van; een 21 pk B&S 2 cilinder Vanguard en is volhydraulisch aangedreven in de voor- en achteruit. Verder voorzien van dubbel lucht banden 5.00-10. Dit zorgt voor extra grip op de taluds en houdt de machine laag bij de grond. De bedieningsboom is op vele manieren instelbaar om het de chauffeur zo aangenaam mogelijk te maken tijdens de werkzaamheden. Wij wensen WML veel werkplezier met de nieuwe machine.

lees meer
Nieuwe zuignap voor Broeren Tilburg

Nieuwe zuignap voor Broeren Tilburg


Nieuwe zuignap voor Broeren Tilburg t.b.v. het W.O.S. vacuumsysteem eerder geleverd i.c.m. de Neuson minigraver. Deze nap is een uitbreiding op het systeem om een grotere range aan zwaardere banden en blokken te kunnen zetten met de minigraver. We wensen Broeren veel gemak van de nap.

lees meer
Zuidberg fronthef op Landini Vision voor WML Facilitair

Zuidberg fronthef op Landini Vision voor WML Facilitair


Onlangs in gebruik genomen. Zuidberg fronthef op Landini Vision. De hefinrichting is in hoofdzaak aangeschaft voor de winterperiode om met de gladheidbestrijding de sneeuwschuif aan de voorzijde van de trekker te kunnen gebruiken. Beter zicht op het werk en in de achterste hefinrichting een zoutstrooier.

lees meer
Nieuwe Kärcher 10/20-4M voor P. Pijnenburg

Nieuwe Kärcher 10/20-4M voor P. Pijnenburg


P. Pijnenburg neemt nieuwe Kärcher warm water reiniger in gebruik. De 10/20-4M heeft een werkdruk van 30-200 bar met een wateropbrengst van 500-1000 l/u. De machine werkt op 380 V. en met een Max. temperatuur van 80-155° De Kärcher HDS 10/20-4 M warmwaterhogedrukreiniger reinigt niet alleen uitstekend maar is ook enorm robuust en gebruiksvriendelijk. De nieuwe Eco stand maakt wanneer het apparaat op deze stand is ingesteld dat het werkt op de meest zuinige temperatuur. Dat bespaart niet alleen op de bedrijfskosten maar is ook nog goed voor het milieu. Sinds ruim een jaar worden de professionele machines niet meer geleverd in de vertrouwde gele kleur maar in het grijs. De particuliere lijn is nog wel geel. Wij wensen Pijnenburg veel plezier met hun nieuwe aanwinst.

lees meer
Aanpassing aluminium dieseltanks

Aanpassing aluminium dieseltanks


In opdracht van BAS Tilburg hebben we onlangs 4 standaard dieseltanks aangepast zodat er meer diesel kan worden meegenomen. Standaard af fabriek was de keuze voor een tank van 225 liter maximaal. Met behulp van twee donortanks zijn de originele met ca. 80 liter inhoud vergroot. Er is een stuk van 19 cm aangelast zodat de tank nog precies tussen de Ad Bleu tank en de ophanging van de assen past. De wagens worden ingezet om drank uit te venten. Zo kunnen de ritten worden verreden zonder diesel bij te tanken. "KEI" belangrijk met de carnaval in het vizier om iedereen in Brabant op tijd van zijn natje en droogje te voorzien.

lees meer
Pagina’s: 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12