Nieuws

Nieuwe Fella schudder geleverd aan veehouders van Gorkum en Smulders

Nieuwe Fella schudder geleverd aan veehouders van Gorkum en Smulders


Onlangs hebben we 2 nieuwe Fella schudders af mogen leveren aan Veehouder Harry van Gorkum en Gijs Smulders. Beide kunnen aan de slag met een TH 8608DN. De schudders zijn voorzien met een schuinverstelling om kanten te schudden en worden gedragen in de hefinrichting van de trekker. Wij wensen beide veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

lees meer
Nieuwe Effer T24 voor Vink

Nieuwe Effer T24 voor Vink


Onlangs heeft onze dealer Ematra te Barneveld bij Vink een nieuwe Effer T24 afgeleverd. De kraan is door de firma Vink in eigen beheer opgebouwd. Wij wensen hun veel gemak van deze hefhulp op hun servicebus.

lees meer
Nieuwe Gravely zero turn maaier voor WML Facilitair

Nieuwe Gravely zero turn maaier voor WML Facilitair


WML Facilitair heeft afgelopen week een nieuwe Gravely Pro-Turn 48 in gebruik genomen. Deze maaier wordt ingezet bij de projecten op plaatsen waar de grote maaiers niet of nauwelijks kunnen komen. Door zijn kleine afmetingen en zijn uitzonderlijk hoge wendbaarheid, is de maaier uitermate geschikt om dicht rond een boom of paaltje te maaien. De maaier is in staat om op zijn plaats 360 graden te draaien en terug te rijden/maaien. Gravely biedt levenslange garantie op het frame en het maaidek, 2 jaar fabrieksgarantie op de gehele machine, en 3 jaar op de spindels. De machine wordt aangedreven door een Hydrogear ZT 3200 en is voorzien van een 23 pk, 2 cilinder, Kawasaki krachtbron. De machine blinkt uit door zijn eenvoud. Vereenvoudigd en versterkt maaidek met 19 maaihoogtes. Dubbel gelagerde onderhoudsvrije stalen lagerhuizen aan de voorzijde. Verstelbare stuurhendels met grote diameter en demping. CE gekeurde rolbeugel en comfortabele stoel met gordel zorgen voor een betere ergonomie en meer comfort.

lees meer
Nieuwe wacker stamper voor Pijnenburg, TTO en van Strien

Nieuwe wacker stamper voor Pijnenburg, TTO en van Strien


Pijnenburg, TTO en van Strien maken gebruik van de inruil actie van Wacker en investeren in een nieuwe Wacker BS 60-2. Tot en met 15 mei 2015 krijgt u extra geld voor uw oude stamper terug, zelfs als deze niet meer werkt. Informeer naar de voorwaarden. De BS 60-2 is een tweetakt stamper met 700 slagen per minuut en een eigen gewicht van 66 kg. De motor draait 4.400 toeren en de slag op de stampervoet is 80 mm. Wij feliciteren Pijnenburg, TTO en van Strien met hun keuze voor Wacker en hun nieuwe machine.

lees meer
Pagina’s: 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11