Nieuws

Kluma waterarm voor BTL Oisterwijk

Kluma waterarm voor BTL Oisterwijk


Nog net op tijd voor de droogte heeft BTL haar Kluma waterarm in gebruik genomen. Deze arm is volledig elektrisch-hydraulisch te bedienen vanuit de cabine van de trekker. Draaien geschiedt d.m.v. een hydromotor en knikken en uitstrekken middels cilinders. Met de hydromotor kan het zwenken heel nauwkeurig gedoseerd worden. Aan het einde van de arm zit een broeskop. D.m.v. de Accord driehoek aan de voorzijde kan de waterarm snel aan en afgekoppeld worden. Met een gierton achter de trekker en een slang onder de trekker door wordt de arm van water voorzien. De arm gaat op de vestiging in Emmen in gebruik genomen gaan worden. Wij wensen de medewerkers van BTL daar veel gemak van hun nieuwe arm.

lees meer
Nieuwe Fella schudder geleverd aan veehouders van Gorkum en Smulders

Nieuwe Fella schudder geleverd aan veehouders van Gorkum en Smulders


Onlangs hebben we 2 nieuwe Fella schudders af mogen leveren aan Veehouder Harry van Gorkum en Gijs Smulders. Beide kunnen aan de slag met een TH 8608DN. De schudders zijn voorzien met een schuinverstelling om kanten te schudden en worden gedragen in de hefinrichting van de trekker. Wij wensen beide veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

lees meer
Nieuwe Effer T24 voor Vink

Nieuwe Effer T24 voor Vink


Onlangs heeft onze dealer Ematra te Barneveld bij Vink een nieuwe Effer T24 afgeleverd. De kraan is door de firma Vink in eigen beheer opgebouwd. Wij wensen hun veel gemak van deze hefhulp op hun servicebus.

lees meer
Nieuwe Gravely zero turn maaier voor WML Facilitair

Nieuwe Gravely zero turn maaier voor WML Facilitair


WML Facilitair heeft afgelopen week een nieuwe Gravely Pro-Turn 48 in gebruik genomen. Deze maaier wordt ingezet bij de projecten op plaatsen waar de grote maaiers niet of nauwelijks kunnen komen. Door zijn kleine afmetingen en zijn uitzonderlijk hoge wendbaarheid, is de maaier uitermate geschikt om dicht rond een boom of paaltje te maaien. De maaier is in staat om op zijn plaats 360 graden te draaien en terug te rijden/maaien. Gravely biedt levenslange garantie op het frame en het maaidek, 2 jaar fabrieksgarantie op de gehele machine, en 3 jaar op de spindels. De machine wordt aangedreven door een Hydrogear ZT 3200 en is voorzien van een 23 pk, 2 cilinder, Kawasaki krachtbron. De machine blinkt uit door zijn eenvoud. Vereenvoudigd en versterkt maaidek met 19 maaihoogtes. Dubbel gelagerde onderhoudsvrije stalen lagerhuizen aan de voorzijde. Verstelbare stuurhendels met grote diameter en demping. CE gekeurde rolbeugel en comfortabele stoel met gordel zorgen voor een betere ergonomie en meer comfort.

lees meer
Pagina’s: 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11