Nieuws

Nieuwe Effer 395 achterop voor Herpertz Kraanverhuur Heythuizen

Nieuwe Effer 395 achterop voor Herpertz Kraanverhuur Heythuizen


Herpertz Kraanverhuur te Heythuizen heeft een Effer 395 met 5X hydraulisch uit te schuiven hoofdmast en een 4X uit te schuiven jib in gebruik genomen. Met een vlucht van ruim 24 meter gaat deze kraan ingezet worden voor glas plaatsen en andere kleinere hijsklussen op moeilijk te bereiken locaties. Gekozen is voor een 3-assig voertuig met een lage bakopbouw, zodat containers en glasbokken goed te vervoeren zijn. De drie asser is wendbaar en kan zo goed op moeilijk te bereiken plaatsen komen in steden en druk bebouwde gebieden. De extra stempelbalk aan de voorzijde is verwerkt in het ponton en de laadbak naar eigen ontwerp van Kluytmans. Zo was er tijdens de bouw geen belemmering door aandrijfassen of andere truckcomponenten om een stempelbalk onder het chassis door te monteren. Alle vrije plaatsen aan het chassis zijn opgevuld met RVS kisten om zoveel mogelijk bergruimte te creëren. Wij wensen Herpertz veel en veilig hijsplezier met de nieuwe kraan.

lees meer
Nieuwe Wacker Neuson ET 20 voor Kees van Strien Raamsdonksveer

Nieuwe Wacker Neuson ET 20 voor Kees van Strien Raamsdonksveer


Kees van Strien heeft een nieuwe Wacker Neuson ET 20 in gebruik genomen. Deze minigraver is ter vervanging van een Yanmar 18 en gaat ingezet worden voor alle voorkomende kleine graafklussen, sloopwerken en verhuur met machinist. Wij wensen Kees veel graafplezier met de nieuwe mini.

lees meer
Dealer TSS levert nieuwe Effer 525 aan Tolsma

Dealer TSS levert nieuwe Effer 525 aan Tolsma


Tolsma Tankbouw neemt nieuwe Effer 525 bakwagen in gebruik. De wagen is opgebouwd door onze dealer Techniek Service Sneek, te Sneek. De wagen wordt ingezet voor eigen vervoer van tanks, ontwikkeld en gemaakt door Tolsma Tankbouw zelf.

lees meer
SMS vleugelschaarcultivator voor Vromans Tilburg

SMS vleugelschaarcultivator voor Vromans Tilburg


Limousin & kwekerij M. Vromans B.V. neemt een SMS vleugelschaar cultivator met Delimbe zaaibak in gebruik. De machine heeft een werkbreedte van 2,20 meter. Voor twee rijen vleugelschaar tanden met daar achter een rij schijven. Aan beide zijden zit een kanten schijf voor een mooie aansluiting van de werkgangen. De zaaimachine gooit het zaad tussen de rij schijven en de spijlenrol. De zaaimachine is elektrisch vanuit de cabine te bedienen en geschikt voor meerdere soorten groenbemester en zaden. De hoeveelheid instelling is mechanisch. De cultivator gaat ingezet worden om na het rooien van de boompjes de grond te bewerken en in 1 werkgang groenbemester te kunnen zaaien. Martien, succes met je nieuwe aanwinst.

lees meer
Kluma waterarm voor BTL Oisterwijk

Kluma waterarm voor BTL Oisterwijk


Nog net op tijd voor de droogte heeft BTL haar Kluma waterarm in gebruik genomen. Deze arm is volledig elektrisch-hydraulisch te bedienen vanuit de cabine van de trekker. Draaien geschiedt d.m.v. een hydromotor en knikken en uitstrekken middels cilinders. Met de hydromotor kan het zwenken heel nauwkeurig gedoseerd worden. Aan het einde van de arm zit een broeskop. D.m.v. de Accord driehoek aan de voorzijde kan de waterarm snel aan en afgekoppeld worden. Met een gierton achter de trekker en een slang onder de trekker door wordt de arm van water voorzien. De arm gaat op de vestiging in Emmen in gebruik genomen gaan worden. Wij wensen de medewerkers van BTL daar veel gemak van hun nieuwe arm.

lees meer
Pagina’s: 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10